In 1996 verliet ik de militaire dienst voor mijn eerste “echte” baan in de zakelijke dienstverlening. Ondanks mijn technisch-commerciële opleiding in Eindhoven, wist ik niet wat ik met deze kennis kon doen. In die jaren was de maakindustrie niet zo groot als nu, DAF stond op het punt om failliet te gaan maar werd gekocht door Paccar en de productie technieken waren nog niet zo efficiënt zoals nu.

Mijn eerste baan was als assistent verkoper bij Van Leeuwen Precisie, toonaangevend leverancier van precisie buizen. In dezelfde periode als het begin van mijn dienstbetrekking nam VLP Ovako Steel Benelux over, specialist in stafstaal en hydrauliek componenten uit Zweden. Het voordeel was dat ik meteen werd betrokken bij de scholing en ontwikkeling van deze (voor Van Leeuwen) vreemde productgroepen.

Al snel maakte ik carrière met functies als verkoper, productspecialist hydrauliek, productspecialist stafstaal, branchemanager Mechanical Engineering en Groepsspecialist Automotive.

Vanaf 2012-2020 hebt ik mij verder ontwikkeld in de wereld van stafstaal als general manager van Heine Steel

Als eigenaar van Jominy pas ik alle vaardigheden en marktkennis toe om multidisciplinair de klanten te woord te staan. Inkoop, verkoop, kwaliteit, logistiek, administratie, marketing… alle aspecten van de bedrijfsvoering zijn samengebracht in 1 aanspreekpersoon.

Ik help mijn klanten graag verder met hun materiaalbehoefte maar wil mijn kennis ook graag delen. Ik zie het als een verantwoordelijkheid naar de maakindustrie toe om de concurrentie positie van de Benelux op peil te houden dmv kennisoverdracht, advies en samenwerking. Te denken is bijv aan:

  • Training op het gebied van staalkennis
  • Uitleg geven over toepassingsgebieden van staal
  • Aanvullende informatie omtrent testen, toleranties etc
  • Optimalisatie van inkooppakketten en aandragen van alternatieven
  • Logistieke vraagstukken uitwerken
  • Normoptimalisatie
  • Etc

Ik kom graag langs voor een gesprek indien u de technische kennis van uw collega’s op een hoger plan wil tillen.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over Training & Consulting.